Contact Form

Name

Email *

Message *

Cari Blog Ini

Image

Blauwe Zone Zondag Leeuwarden


Lokale Wet En Regelgeving Overheid Nl

U mag maximaal 2 uur parkeren in een blauwe zone Dit geldt voor de volgende dagen en tijden. Met een kraskaart mag uw bezoek 1 auto parkeren in de blauwe zone zonder parkeerschijf. Van 0700 uur tot 2200 uur Zondag van 1000 uur tot 1800 uur. . Parkeren voor inwoners Met een parkeervergunning of parkeerontheffing mag u parkeren op een plek voor..


In een blauwe zone moet je je parkeerschijf op een zichtbare plaats aan de voorruit van je wagen leggen Op die schijf geef je aan wanneer je op je. Kijk hierboven waar en wanneer de blauwe zone geldt Geldt de blauwe zone op zondag Dan geldt deze ook op feestdagen. De blauwe zone geldt niet voor personen met een handicap Als hun gehandicaptenkaart duidelijk op het dashboard ligt kunnen ze onbeperkt. Als je parkeert bij een blauwe lijn moet je de parkeerschijf gebruiken De parkeerschrijf mag bij het instellen afgerond worden naar. Als je over een parkeerkaart voor personen met een handicap beschikt mag je in Diest en Scherpenheuvel-Zichem onbeperkt en gratis parkeren in..



Prettig Parkeren

Binnen een blauwe zone mag je alleen maar parkeren op plekken die als parkeerplaats zijn aangegeven of plaatsen die zijn voorzien van een blauwe streep 2 Binnen een blauwe zone mag. U mag uw motor op 2 wielen in een blauwe zone parkeren Hiervoor hoeft u geen parkeerschijf te gebruiken Maar u moet de motor wel parkeren op een. Binnen deze zone moeten alle bestuurders van een auto op werkdagen de parkeerschijf gebruiken als ze hun auto parkeren Je moet het doen van maandag tot en met zaterdag tussen 9. Wat zijn de algemene regels over het gebruik van deze blauwe parkeerschijf De blauwe parkeerzone is in het leven geroepen om voldoende automobilisten de kans te geven om. De blauwe zone-regelgeving is van toepassing op een auto een vierwielige bromfiets een driewieler met motor of een vierwieler met motor..


Met de ontheffing mag u onbeperkt parkeren in het blauwezonegebied U kunt een ontheffing voor een blauwe zone. U herkent de parkeerschijfzone aan het verkeersbord E10 enof aan een. Met een Europese blauwe kaart kunt u makkelijker verhuizen naar een ander EU-land. Als je over een parkeerkaart voor personen met een handicap beschikt mag je in Diest en Scherpenheuvel. Je legt de kaart duidelijk zichtbaar op het dashbord Sinds 31 maart 2003 moet je als je in een blauwe zone parkeert een. Welke regels moet ik toepassen in een blauwe zone In een blauwe zone mag je niet langer dan..


Comments